Despec Romania Blog

BLI Pick Awards 2019

Brother a câștigat premii BLI Winter 2019 Pick Awards pentru echipamente din gamele business inkjet A3, LED color și scanere compacte.

Brother a câștigat premii BLI Winter 2019 Pick Awards pentru echipamente din gamele business inkjet A3, LED color A4 și scanere compacte de documente. MFCJ6947DW_front_award

Produsele Brother au fost remarcate pe durata testelor independente ale Keypoint Intelligence – Buyers Lab unde, timp de două luni, s-au făcut teste riguroase pentru a găsi produse excepționale. 

 

Multifuncționale inkjet A3 destinate birourilor

Două multifuncționale inkjet color A3, din cea ma recentă gamă Brother - Seria X, MFC-J6945DW și MFC-J6947DW, au impresionat evaluatorii independenți prin fiabilitate, viteză de imprimare și scanare, și au fost numite de BLI “Multifuncționale inkjet A3 de excepție”. 

BLI a notat în raportul său: “MFC-J6947DW a demonstrat cu tărie că este o alegere economică pentru grupuri de lucru. Având în vedere durabilitatea impecabilă, ușurința în utilizare, viteze impresionante de imprimare și scanare, echipamentul promite să ofere productivitate”. 

 

Imprimante și multifuncționale LED color pentru SOHO

Din seria LED color L3000, lansată în România în toamna lui 2018, imprimanta HL-L3270CDW și multifuncționalul MFC-L3770CDW au câștigat recunoașterea BLI ca Echipamente color excepționale pentru birourile mici și acasă.

Marlene Orr, director al diviziei de evaluare a echipamentelor de printing a Keypoint Intelligence a menționat: “Produsele Brother testate au demonstrat productivitate prin specificații ca Brother Web Connect. Echipamentele au arătat imprimare color remarcabilă pentru afaceri, fiabilitate perfectă și ușurință de utilizare pentru utilizatorii SOHO.”

 

Scaner compact de documente 

Scanerul wireless ADS1700W a fost declarat „Scaner portabil excepțional” datorită review-urilor excelente pentru mobilitate, eficiență, compatibilitate software, ecran tactil color și conectivitate wireless.

BLI Winter Pick Awards 2019

Puteți afla detalii accesând: http://www.keypointintelligence.com/products/pick-awards

Sursă articol: Brother România, https://www.brother.ro/about-brother/news/2019/premii-bli-2019 

bro-logo

Subiecte:
Brother, inkjet, imprimante, printing, conectivitate, productivitate, BLI2019, A3

Roxana 13 februarie 2019