Despec Romania Blog

Canon Europe anunţă lansarea modelului LX-4K3500Z

Canon Europe a lansat modelul LX-4K3500Z, primul proiector Canon pentru spaţii mari. Acest proiector laser 4K DLP foarte luminos este compatibil cu o gamă de obiective interschimbabile şi este pregătit pentru instalări dificile, perfect pentru case de închiriat şi scene. Cu posibilitate de a proiecta imagini high-definition native 4K cu o luminozitate de 40.000 de lumeni la centru, proiectorul LX-4K3500Z este un sistem optic puternic care va oferi o experienţă captivantă chiar şi în spaţiile mari. Canon îşi face intrarea în piaţa proiectoarelor pentru spaţii mari, cu un proiector 4K cu laser care oferă luminozitate de 40.000 de lumeni în centrul imaginii.

 Canon LX-4K3500Z

LX-4K3500Z

 

Canon Europe a lansat pe 5 februarie modelul LX-4K3500Z, primul proiector Canon pentru spaţii mari. Acest proiector laser 4K DLP foarte luminos este compatibil cu o gamă de obiective interschimbabile şi este pregătit pentru instalări dificile, perfect pentru case de închiriat şi scene. Cu posibilitate de a proiecta imagini high-definition native 4K cu o luminozitate de 40.000 de lumeni la centru, proiectorul LX-4K3500Z este un sistem optic puternic care va oferi o experienţă captivantă chiar şi în spaţiile mari.

Tehnologie optică puternică şi clară
Oferind culori intense şi naturale, proiectorul LX-4K3500Z este echipat cu un procesor de culoare pe 10-biţi care oferă peste 1 miliard de culori în spaţiul de culoare DCI-P3, fără filtre suplimentare. Folosind un sistem optic cu laser, care cuprinde două surse de lumină color şi o rotiţă cu fosfor, proiectorul LX-4K3500Z poate reproduce o gamă extinsă de culori pentru a oferi imagini reale şi captivante de la surse video native 4K. 3 cipuri DLP, cu HDR şi raport de contrast dinamic 30.000:1, produc imaginii vii şi negru intens cu zero fragmentări de culoare pentru a asigura o reproducere fidelă a sursei. Pentru flexibilitate îmbunătăţită şi excelenţă optică, proiectorul LX-4K3500Z este compatibil cu o gamă de şapte obiective care oferă proiecţie de înaltă calitate pe ecrane de 100-1000" de la distanţe de 2m-176m.

Luminozitate ridicată şi rezoluţie înaltă
Cel mai luminos proiector Canon lansat până acum, modelul LX-4K3500Z are două surse de lumină laser color care oferă 40.000 de lumeni la centru. Acest proiector oferă patru moduri diferite de ieşire laser, inclusiv luminozitate constantă şi reglare manuală, care poate fi calibrată în paşi de 1% în intervalul 30%-100% oferind o viaţă mai lungă şi un control mai mare asupra puterii luminii pentru îmbinare. Proiectând cu precizie detalii incredibile, modelul LX-4K3500Z foloseşte 3 panouri DLP de 1,38" pentru rezoluţie nativă 4K, oferind 4096 x 2160 pentru 8.847.360 de pixeli, excelent pentru a fi folosit la evenimente sportive sau pentru închiriere şi reprezentaţii publice. Asigurându-se că rezoluţia 4K este proiectată cu fidelitate, modelul LX-4K3500Z dispune de multiple moduri de imagine 4K din care puteţi alege. Printre acestea se numără DICOM sim pentru afişarea fidelă a nuanţelor de gri în sistemul medical şi la conferinţe medicale mari.

Conceput pentru flexibilitate la instalare
Compatibil cu mediile complexe, precum spaţii mici sau dificile, proiectorul LX-4K3500Z poate fi instalat în orice poziţie pe o rază de 360 de grade, în modul portret sau landscape. Ideal pentru proiecţiile în săli de conferinţă foarte mari, proiectorul LX-4K3500Z dispune de corecţie trapezoidală în patru colţuri, reglarea colţurilor şi software pentru corecţie geometrică pentru a elimia distorsiunile când proiectaţi pe suprafeţe neregulate, precum colţuri de perete şi spaţii sferice. Perfect pentru instalări creative folosind mai multe dispozitive, combinarea încorporată a marginilor oferă imagini frumoase şi unite corectând poziţia pixelilor pentru proiecţii multiple la scară mare. Integratorii pot ajusta uşor poziţia imaginii fără a mişca sau repoziţiona proiectorul, deoarece toate obiectivele cu zoom oferă deplasare, zoom şi focalizare motorizată, în timp ce funcţia de memorie obiectiv restabileşte setările pentru un anumit obiectiv când este montat.

Uşor de utilizat şi întreţinut cu o gamă variată de opţiuni de conectivitate
Unitatea optică şi sursa de lumină din LX-4K3500Z sunt etanşate împotriva prafului , în timp ce temperatura este ţinută sub control combinând răcirea cu apă şi aer pentru proiectare sigură. Folosirea unei structuri combinate pentru blocare între obiectiv şi corpul proiectorul pentru a împiedica pătrunderea prafului prin obiectiv. Datorită acestui design, acest proiector este durabil, chiar şi în mediile în care praful se acumulează uşor, precum în instalările permanente din săli de conferinţă foarte mari şi arene. Sursa de lumină cu laser şi proiectarea fără filtre oferă un ciclu de viaţă de 20.000 de ore în modul ‘normal’, cu întreţinere minimă şi fără înlocuirea lămpilor. Cu instalare uşoară şi conectivitate şi comandă prin reţea, proiectorul LX-4K3500Z oferă o gamă mare de opţiuni de conectare, inclusiv HDMI, DP, 3GHD / SDI, plus HDBaseT, RS232C şi LAN.

Pentru a demonstra atenţia pe care o acordăm dezvoltării tehnologiei 4K, proiectorul LX-4K3500Z va fi afişat pentru prima dată în Europa la ISE 2019, standul Canon Hala 1, Stand N-30.

Caracteristici principale LX-4K3500Z:

  • Rezoluţie nativă 4K (4096 x 2160) cu format de imagine de 17:9
  • 3 cipuri DLP de 1,38” pentru o reproducere superbă a culorilor fără compromisuri
  • Costuri reduse de deţinere cu operare fără întreţinere pentru 20.000 de ore sau mai mult
  • Imagini clare şi luminoase cu 40.000 de lumeni la centru
  • Optică etanşată cu răcire cu apă şi aer pentru fiabilitate îmbunătăţită

Pentru mai multe informaţii despre Sistemul EOS R şi despre atenţia continuă acordată de către Canon Monturii RF, vizitaţi: https://www.canon.ro/projectors/lx-4k3500z/ 

Canon_wordmark.svg

Sursă articol: Andrei Voinea - The GOOD Company

Subiecte:
Canon, Canon Europe, proiector

Roxana 20 februarie 2019