Despec Romania Blog

Canon Europe va face parte din programul Netflix Post Technology Alliance

Patru camere video EOS Cinema au fost selectate ca produse incluse în programul Netflix Post Technology Alliance.Canon EOS C700 FF-1

Canon Europe, lider în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă cu mândrie că se va alătura celui mai nou program iniţiat de Netflix, Post Technology Alliance, ce reuneşte cei mai buni jucători din industrie într-o colaborare strânsă cu Netflix, pentru a inova fluxurile de lucru de producţie şi pentru a veni în sprijinul artiştilor din toată lumea.

Ca urmare a includerii în programul Post Technology Alliance, produsele vor primi sigla specifică programului - o marcă ce reprezintă calitatea, eficienţa şi sprijinul oferit. Această siglă va transmite mesajul că un produs îndeplineşte toate cerinţele tehnice şi de performanţă solicitate de Netflix şi că acest aspect va rămâne neschimbat în viitor.

Pentru acest program au fost selectate patru camere video Canon Cinema EOS, inclusiv prima cameră video Canon full frame pentru cinema, EOS C700 FF, alături de modelul EOS C700, EOS C300 Mark II şi EOS C500. Aceste camere video au fost selectate de cineaşti care au lucrat la numeroase producţii Netflix Originals, inclusiv la filmul documentar Icarus, premiat cu Oscar, la filmul artistic Our Souls at Night şi la serialul Grace and Frankie, nominalizat la premiile Emmy. Alte producţii Netflix Originals realizate cu echipamente Canon includ Afflicted, Abstract: The Art of Design, Chelsea, Hot Girls Wanted, Strong Island, The Confession Tapes, The Mars Generation, şi The Ritual, precum şi alte proiecte aflate momentan în producţie.

Canon XF705 - Power on FSLCanon XF705 - WITB-1Canon XF705 - LCD BSL

“Programul Netflix Post Technology Alliance este în perfect acord cu efortul constant depus de Canon pentru a putea oferi produse de ultimă generaţie şi de înaltă calitate, dar şi pentru a asigura service şi suport pe măsură, pentru comunitatea globală a cineaştilor,” a afirmat Kieran Magee, Director de Imagistică profesională, Canon Europe. „Având ca scop comun sprijinirea cineaştilor şi dorinţa puternică de a susţine nevoile aflate în continuă transformare a comunităţii de producţie şi post-producţie, suntem încântaţi să ne continuăm colaborarea stânsă cu Netflix, pentru a atinge noi standarde în domeniul storytelling-ului vizual.“

“La Netflix, noi considerăm că este extrem de important să le oferim libertate de exprimare partenerilor noştri creativi, iar programul Post Technology Alliance va asigura o experienţă unitară de la producţie la post-producţie” a spus Chris Fetner, director de parteneriate şi integrare la Netflix. „Produsele care poartă această siglă vor aduce o contribuţie imensă în ceea ce priveşte interoperabilitatea şi ciclurile de inovare mai rapide, lucru ce va permite artiştilor să îşi canalizeze energia pe obiectivul lor principal – storytelling.”

 

Pentru mai multe informaţii cu privire la camerele video Cinema EOS selectate, accesați pagina web www.canon-europe.com.

Sursă articol: Andrei Voinea, The Good Company

Canon-Logo

Subiecte:
Canon

Roxana 12 octombrie 2018